New product
Ύφασμα:
97% Βαμβάκι , 3% Ελαστάν.
Λεπτομέρειες:
Στην πλάτη (πίσω από το γιακά) έχει λουράκι για στήριξη ποδιάς.
Υλικό | 97% Βαμβάκι , 3% Ελαστάν. |
THEORY: Ingredient understanding
RECIPES:
1. BASICS: Gluten-free flour mixture, Vegan whites, Swiss meringue, Gelatin mass, Tartaric acid solution, Almond marzipan, Pralines, Gianduja, Candied citrus zest.
2. SPONGE: Soft almond sponge, Almond "pain de gènes" sponge, Pain d'Eugene praline sponge, Joconde sponge, Choux pastry sponge, Chocolate choux pastry sponge, Brownie, Chocolate sponge, Banana cake, Almond cream, Macarons.
3. SHORTBREAD: Almond shortbread, Cocoa almond shortbread, Brittany shortbread, Brittany shortbread cocoa, Crumble, Choux crunch.
4. CHOUX PASTRY
5. CRUNCH: Chocolate reconstituted shortbread, Praline crunch.
6. FRUIT COULIS
7. CREAMS: Water based chocolate cream, Fruit cream, Praline cream, Nut based cream, Soft caramel.
8. GANACHE AERIENNE: Chocolate ganache aerienne with cream, Chocolate ganache aerienne.
9.MOUSSE: Chocolate mousse, egg white based, Chocolate mousse, Fruit mousse, Praline mousse, Nut mousse, Dairy mousse, Tahini mousse.
10. GLAZE/ENROBING: Neutral glaze, Cocoa glaze, Fruit glaze, Couverture enrobing, Chocolate spray mixture.
INSTRUCTION MANUAL: Concept inspiration
INSPIRATION: Recipes to inspire
INFORMATION: Chocolate, Fruits, Flavour pairing, Equipment: material, Partnerships and Bibliography.
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά την επίσκεψη σας.Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση τους. Δείτε περισσότερα.