Αποφλοιωτής πέταλο με μεταλλική λαβή REX

6.0900

New product

Sale! Αποφλοιωτής μεταλλικός πέταλο Expand

Αποφλοιωτής πέταλο με μεταλλική λαβή REX

More details

💥 Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε κουπόνι έκπτωσης αξίας 10€ για να παρακολουθήσετε ένα από τα 🖥️ online σεμινάρια μας.
🎁 Το κουπόνι έκπτωσης θα σας παραδοθεί μαζί με το προϊόν.

👉 Δείτε εδώ https://online.cooking-workshop.com


🌞 Το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό από 9 έως 24 Αυγούστου λόγω καλοκαιρινών διακοπών.
🚚 Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν σε αυτό το διάστημα θα αποσταλούν από 25 Αυγούστου και μετά. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!

5,90 €

Με ΦΠΑ

Για την εύκολη και γρήγορη αφαίρεση της φλούδας από τις πατάτες, καθώς και άλλα λαχανικά.
Όλο μεταλλικό, η λεπίδα δεν είναι ανοξείδωτη συνεπώς θέλει προσοχή στην συντήρηση.

Contents

THEORY: Ingredient understanding 

RECIPES:

1. BASICS: Gluten-free flour mixture, Vegan whites, Swiss meringue, Gelatin mass, Tartaric acid solution, Almond marzipan, Pralines, Gianduja, Candied citrus zest.

2. SPONGE: Soft almond sponge, Almond "pain de gènes" sponge, Pain d'Eugene praline sponge, Joconde sponge, Choux pastry sponge, Chocolate choux pastry sponge, Brownie, Chocolate sponge, Banana cake, Almond cream, Macarons.

3. SHORTBREAD: Almond shortbread, Cocoa almond shortbread, Brittany shortbread, Brittany shortbread cocoa, Crumble, Choux crunch.

4. CHOUX PASTRY

5. CRUNCH: Chocolate reconstituted shortbread, Praline crunch.

6. FRUIT COULIS

7. CREAMS: Water based chocolate cream, Fruit cream, Praline cream, Nut based cream, Soft caramel.

8. GANACHE AERIENNE: Chocolate ganache aerienne with cream, Chocolate ganache aerienne.

9.MOUSSE: Chocolate mousse, egg white based, Chocolate mousse, Fruit mousse, Praline mousse, Nut mousse, Dairy mousse, Tahini mousse.

10. GLAZE/ENROBING: Neutral glaze, Cocoa glaze, Fruit glaze, Couverture enrobing, Chocolate spray mixture.

INSTRUCTION MANUAL: Concept inspiration

INSPIRATION: Recipes to inspire

INFORMATION: Chocolate, Fruits, Flavour pairing, Equipment: material, Partnerships and Bibliography.

Το κατάλαβα!

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά την επίσκεψη σας.Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση τους. Δείτε περισσότερα.