This product is no longer in stock
Availability date:
Βασικά χαρακτηριστικά
Dimensions
Height 19 mm
Net weight 172 g
Details
Blade Properties extra wide
Length of blade 20 cm
Handle material thermoplastic elastomers (TPE)
Type of edge normal straight edge
Dishwasher safe Yes
To μαχαίρι σεφ είναι το αγαπημένο μαχαίρι κάθε επαγγελματία αλλά και ερασιτέχνη μάγειρα, και όχι άδικα. Έχει ίσως τις περισσότερες χρήσεις από κάθε άλλο μαχαίρι της κουζίνας, αφού μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κόψετε μεγάλες μερίδες, να ψιλοκόψετε ή να τεμαχίσετε από λαχανικά και φρούτα μέχρι κρέας και ψάρι. Η φαρδιά του λάμα και η κυρτή του λεπίδα το κάνουν ιδανικό για γρήγορο ψιλοκόψιμο μέσω της γνωστής λικνιστής κίνησης. Το πάχος της λάμας στη ράχη είναι αρκετό για να σας δώσει το βάρος και τη δύναμη που χρειάζεστε, ενώ το μήκος της καλύπτει ένα μεγάλο εύρος καθημερινών εργασιών.
Οι λάμες όλων των μαχαιριών της σειράς είναι κατασκευασμένες από μαρτενσιτικό ανοξείδωτο ατσάλι. Η βάση για βέλτιστη λειτουργικότητα και ανθεκτικότητα της λάμας είναι η χρήση του σωστού κράμματος χάλυβα. Το ατσάλι πρέπει να παράγει τον τέλειο συνδυασμό αιχμηρότητας αλλά και προστασίας από τις διαβρώσεις. Οι λάμες της σειράς είναι εξαιρετικά ανθεκτικές και αιχμηρές, προσφέροντας υψηλές επαγγελματικές επιδόσεις, χωρίς να είναι πολύ σκληρές κάνοντας το ακόνισμα ευκολότερο αλλά και απαραίτητο σε πιο αραιά χρονικά διαστήματα.
Οι λαβές της σειράς Fibrox της Victorinox είναι κατασκευασμένες από TPE. Το TPE συνδυάζει την εύκολη επεξεργασία θερμοπλαστικών με τις ωφέλιμες ιδιότητες των ελαστομερών. Οι λαβές είναι εξαιρετικά ανθεκτικές σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών πολύ ανθεκτικές στις αντίξοες συνθήκες της κουζίνας αλλά και σε ενδεχόμενες προσκρούσεις. Οι Fibrox λαβές είναι στιβαρές και προσδίδουν γερό κράτημα, ενώ μπορούν να αποστειρωθούν.
Μήκος Λάμας cm | 20 |
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά την επίσκεψη σας.Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση τους. Δείτε περισσότερα.