ISBN: 978-960-8058-32-3
New product
This product is no longer in stock
Availability date:
Συγγραφείς: Jenni Wright & Eric Treuille
Επιμέλεια ελληνικής έκδοσης: Iωάννης Πόγκας
Σελίδες: 464 Σχήμα: 21 x 28,5 εκ.
Εκπαιδευτικό βιβλίο της διάσημης Σχολής Μαγειρικής “LE CORDON BLEU” τώρα και στην Ελληνική γλώσσα. Πρόκειται για τον πληρέστερο Οδηγό Μαγειρικής που δίνει τη δυνατότητα τόσο στους αρχάριους όσο και στους πιο έμπειρους σεφ να παρασκευάζουν σε καθημερινή βάση τα πιάτα αλλά και τα γλυκά των ονείρων τους. Με πάνω από 2.000 έγχρωμες φωτογραφίες, περιγράφονται βήμα-βήμα όλες οι Τεχνικές Μαγειρικής.
Κάθε κεφάλαιο ξεκινάει με οδηγίες για τη σωστή επιλογή και χρήση των καλύτερων πρώτων υλών, πληροφορίες για τον τρόπο μαγειρέματός τους και τα εργαλεία που είναι απαραίτητα στην κάθε περίπτωση, αλλά και προτάσεις για ιδέες σερβιρίσματος και διακόσμησης των πιάτων.
Στο τέλος υπάρχει ένα ξεχωριστό κεφάλαιο, αφιερωμένο στις γεύσεις, τα μπαχαρικά και τα αρωματικά φυτά, από την Ανατολή μέχρι τη Δύση.
Το βιβλίο αυτό δημιουργήθηκε από Καθηγητές Master Chefs με σκοπό να αποτελέσει ένα μοναδικό και απαραίτητο εργαλείο, προορισμένο να μείνει σαν ένα από τα μεγάλα κλασσικά βιβλία γαστρονομίας στη διεθνή βιβλιογραφία.
ISBN | 978-960-8058-32-3 |
Συγγραφέας | Wright, Jeni |
Εκδότης | Αντώνης Τσιτσιλώνης |
Χρονολογία Έκδοσης | Νοέμβριος 2004 |
Σελίδες | 464 |
Εξώφυλλο | Σκληρό εξώφυλλο |
Πλάτος cm | 21 |
Υψος cm | 29 |
Βάρος Kg | 2.135 |
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά την επίσκεψη σας.Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση τους. Δείτε περισσότερα.