Επαγγελματικές Εκδόσεις Μαγειρικής Α. Τσιτσιλώνης
Ελληνικοί Μεζέδες Greek Meze. (αγγλική έκδοση)
Le Cordon Bleu - Τεχνικές ζαχαροπλαστικής και επιδόρπια
Le Cordon Bleu - Oλοκληρωμένες τεχνικές μαγειρικής
Jim Tarantino Μαρινάδες -Αλείματα, Άλμες & Γλάσα
Giuliana Bonomo Το μεγάλο βιβλίο των ψαριών
Franco Luise Food Cost - Kοστολόγηση στην Κουζίνα
Ζυμαρικά - Σύγχρονη παρουσίαση ιδιαίτερες γεύσεις Alain Ducasse
Alain Ducasse - το Μεγάλο βιβλίο της κουζίνας - Επιδόρπια
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά την επίσκεψη σας.Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση τους. Δείτε περισσότερα.