Επαγγελματικές Εκδόσεις Μαγειρικής Α. Τσιτσιλώνης
Alain Ducasse - το Μεγάλο βιβλίο της κουζίνας - Επιδόρπια
Ζυμαρικά - Σύγχρονη παρουσίαση ιδιαίτερες γεύσεις Alain Ducasse
Franco Luise Food Cost - Kοστολόγηση στην Κουζίνα
Giuliana Bonomo Το μεγάλο βιβλίο των ψαριών
Jim Tarantino Μαρινάδες -Αλείματα, Άλμες & Γλάσα
Le Cordon Bleu - Oλοκληρωμένες τεχνικές μαγειρικής
Le Cordon Bleu - Τεχνικές ζαχαροπλαστικής και επιδόρπια
Ελληνικοί Μεζέδες Greek Meze. (αγγλική έκδοση)
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά την επίσκεψη σας.Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση τους. Δείτε περισσότερα.