This product is no longer in stock
Availability date:
Συγγραφείς: Siegel – Lenger – Stickler – Gutmayer
Επιμέλεια ελληνικής έκδοσης: Μάρκος Αυλωνίτης
ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
Η έκδοση αυτή κατέχει το ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ της Γερμανικής Γαστρονομικής Ακαδημίας και είναι ένα από τα ελάχιστα βιβλία στην Ευρώπη που αναπτύσσει και αναλύει σε τόσο μεγάλη έκταση τη σωστή λειτουργία μιας γαστρονομικής επιχείρησης.
Ένας τόμος 300 σελίδων, έγχρωμος, με φωτογραφίες βήμα-βήμα, ο οποίος αποτελεί ένα πραγματικό εργαλείο για κάθε ιδιοκτήτη εστιατορίου – ξενοδοχείου – catering και κάθε επαγγελματία που απασχολείται στον Τουριστικό τομέα.
Πιο αναλυτικά περιλαμβάνει:
Στόχος της έκδοσης αυτής είναι η ανάδειξη και η βελτίωση ενός πολύ μεγάλου τουριστικού κλάδου στην Ελλάδα, εκείνου της Εστιατορικής Τέχνης & του Service.
ISBN | 960805835Χ |
Συγγραφέας | Siegel – Lenger – Stickler – Gutmayer |
Εκδότης | Αντώνης Τσιτσιλώνης |
Χρονολογία Έκδοσης | 2009 |
Σελίδες | 303 |
Εξώφυλλο | Σκληρό εξώφυλλο |
Πλάτος cm | 21 |
Υψος cm | 29 |
Βάρος Kg | 1,650 |
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά την επίσκεψη σας.Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση τους. Δείτε περισσότερα.