Επαγγελματική κουζίνα - Γενικές αρχές μαγειρικής

Εκδόσεις Προπομπός Εκδόσεις Προπομπός

ISBN: 9789607860365

New product

Sale! Επαγγελματική κουζίνα - Γενικές αρχές μαγειρικής Expand

Εκδόσεις Προπομπός Εκδόσεις Προπομπός Εκδόσεις Προπομπός

Επαγγελματική κουζίνα – Γενικές αρχές μαγειρικής.

Σχεδιασμός, οργάνωση, εξοπλισμός, πρώτες ύλες, προγραμματισμός παραγωγής, παρασκευές

More details

25,00 €

Με ΦΠΑ

Με αγορές 165,00 € αποκτήστε δωρεάν αποστολή!

Συγγραφέας: Κώστας Αρβανίτης Λευτέρης Κουτσιμανής

Το βιβλίο στο πρώτο μέρος αναλύει τις σύγχρονες εξελίξεις στο Σχεδιασμό, στην Οργάνωση, στον Εξοπλισμό, στον Προγραμματισμό, στη Διοίκηση, καθώς και τους Κανόνες Υγιεινής και Ασφάλειας που διέπουν το χώρο της «Επαγγελματικής Κουζίνας – Γενικές Αρχές Μαγειρικής».

Στο δεύτερο παρουσιάζονται τα τρόφιμα ανά κατηγόρια (Ζωικής και Φυτικής) προέλευσης και αναλύονται οι Τρόποι Παρασκευής τους, τόσο για τις Επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης, όσο και για μικρότερες επιχειρήσεις και Ιδιώτες.

Επιπλέον γίνεται αναφορά στη θρεπτική αξία των τροφίμων, στις πιθανές μολύνσεις και στους τρόπους προστασίας τους (παραλαβή – αποθήκευση – διατήρηση).

ISBN9789607860365
ΣυγγραφέαςΚώστας Αρβανίτης, Λευτέρης Κουτσιμανής
ΕκδότηςΕκδόσεις Προπομπός
Χρονολογία Έκδοσης2007
Σελίδες344
Πλάτος cm17
Υψος cm17
Βάρος Kg0.510
Το κατάλαβα!

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά την επίσκεψη σας.Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση τους. Δείτε περισσότερα.