ISBN: 978-960-8058-47-7
New product
This product is no longer in stock
Availability date:
Μία γαλλο-ιταλική σύμπραξη Alain Ducasse (δεν χρειάζεται συστάσεις), Christophe Moret (Γάλλος Σεφ συνεργάτης του Α. Ducasse) και Francesco Berardinelli (Ιταλός Σεφ, σύμβουλος στον όμιλο Alain Ducasse) που μας προτείνει: τέλος πια στην μπολονέζ και την καρμπονάρα! 160 συνταγές με ζυμαρικά σαν απεριτίφ, ορεκτικό, κύριο πιάτο ή ακόμα και επιδόρπιο…
Πολύ ιδιαίτερες συνταγές που ικανοποιούν κάθε γούστο. Πρωτότυποι συνδυασμοί υλικών με εξαίρετα αποτελέσματα - τόσο γευστικά όσο και αισθητικά! Σύγχρονη παρουσίαση, δοσμένη ιδανικά από τον φωτογράφο μόδας Thomas Duval, σχεδόν μόνιμο συνεργάτη του Alain Ducasse. Χρώμα και φαντασία στα πιάτα!
ISBN | ISBN: 978-960-8058-47-7 |
Συγγραφέας | Christophe Moret, Francesco Berardinelli |
Εκδότης | Αντώνης Τσιτσιλώνης |
Χρονολογία Έκδοσης | 01/2019 |
Σελίδες | 352 |
Εξώφυλλο | Σκληρό εξώφυλλο |
Πλάτος cm | 21 |
Υψος cm | 28 |
Βάρος Kg | 1.500 |
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά την επίσκεψη σας.Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση τους. Δείτε περισσότερα.