Alain Ducasse - Ζυμαρικά - Σύγχρονη παρουσίαση ιδιαίτερες γεύσεις

Εκδόσεις Τσιτσιλώνη Εκδόσεις Τσιτσιλώνη

ISBN: 978-960-8058-47-7

New product

Alain Ducasse - Ζυμαρικά - Σύγχρονη παρουσίαση ιδιαίτερες γεύσεις Expand

Εκδόσεις Τσιτσιλώνη Εκδόσεις Τσιτσιλώνη Εκδόσεις Τσιτσιλώνη

Ζυμαρικά - Σύγχρονη παρουσίαση ιδιαίτερες γεύσεις Alain Ducasse

More details

70,00 €

tax incl.

Spend 150,00 € more and get Free Shipping!

Μία γαλλο-ιταλική σύμπραξη Alain Ducasse (δεν χρειάζεται συστάσεις), Christophe Moret (Γάλλος Σεφ συνεργάτης του Α. Ducasse) και Francesco Berardinelli (Ιταλός Σεφ, σύμβουλος στον όμιλο Alain Ducasse) που μας προτείνει: τέλος πια στην μπολονέζ και την καρμπονάρα! 160 συνταγές με ζυμαρικά σαν απεριτίφ, ορεκτικό, κύριο πιάτο ή ακόμα και επιδόρπιο…

Πολύ ιδιαίτερες συνταγές που ικανοποιούν κάθε γούστο. Πρωτότυποι συνδυασμοί υλικών με εξαίρετα αποτελέσματα - τόσο γευστικά όσο και αισθητικά! Σύγχρονη παρουσίαση, δοσμένη ιδανικά από τον φωτογράφο μόδας Thomas Duval, σχεδόν μόνιμο συνεργάτη του Alain Ducasse. Χρώμα και φαντασία στα πιάτα!

ISBNISBN: 978-960-8058-47-7
WriterChristophe Moret, Francesco Berardinelli
PublisherTsitsilonis Antonis
Release date01/2019
Pages352
CoverHard Cover
Width cm21
Height cm28
Weight Kg1.500
Accept

This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites. By continuing to browse our site, you are consenting to the use of cookies. View More.