ISBN: 978-960-8058-32-3
New product
This product is no longer in stock
Availability date:
Συγγραφείς: Jenni Wright & Eric Treuille
Επιμέλεια ελληνικής έκδοσης: Iωάννης Πόγκας
Σελίδες: 464 Σχήμα: 21 x 28,5 εκ.
Εκπαιδευτικό βιβλίο της διάσημης Σχολής Μαγειρικής “LE CORDON BLEU” τώρα και στην Ελληνική γλώσσα. Πρόκειται για τον πληρέστερο Οδηγό Μαγειρικής που δίνει τη δυνατότητα τόσο στους αρχάριους όσο και στους πιο έμπειρους σεφ να παρασκευάζουν σε καθημερινή βάση τα πιάτα αλλά και τα γλυκά των ονείρων τους. Με πάνω από 2.000 έγχρωμες φωτογραφίες, περιγράφονται βήμα-βήμα όλες οι Τεχνικές Μαγειρικής.
Κάθε κεφάλαιο ξεκινάει με οδηγίες για τη σωστή επιλογή και χρήση των καλύτερων πρώτων υλών, πληροφορίες για τον τρόπο μαγειρέματός τους και τα εργαλεία που είναι απαραίτητα στην κάθε περίπτωση, αλλά και προτάσεις για ιδέες σερβιρίσματος και διακόσμησης των πιάτων.
Στο τέλος υπάρχει ένα ξεχωριστό κεφάλαιο, αφιερωμένο στις γεύσεις, τα μπαχαρικά και τα αρωματικά φυτά, από την Ανατολή μέχρι τη Δύση.
Το βιβλίο αυτό δημιουργήθηκε από Καθηγητές Master Chefs με σκοπό να αποτελέσει ένα μοναδικό και απαραίτητο εργαλείο, προορισμένο να μείνει σαν ένα από τα μεγάλα κλασσικά βιβλία γαστρονομίας στη διεθνή βιβλιογραφία.
ISBN | 978-960-8058-32-3 |
Writer | Wright, Jeni |
Publisher | Tsitsilonis Antonis |
Release date | November 2004 |
Pages | 464 |
Cover | Hard Cover |
Width cm | 21 |
Height cm | 29 |
Weight Kg | 2.135 |
This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites. By continuing to browse our site, you are consenting to the use of cookies. View More.