Cooking Books
Le Cordon Bleu - Oλοκληρωμένες τεχνικές μαγειρικής
Le Cordon Bleu - Τεχνικές ζαχαροπλαστικής και επιδόρπια
Ζυμαρικά - Σύγχρονη παρουσίαση ιδιαίτερες γεύσεις Alain Ducasse
Giuliana Bonomo Το μεγάλο βιβλίο των ψαριών
Jim Tarantino Μαρινάδες -Αλείματα, Άλμες & Γλάσα
Franco Luise Food Cost - Kοστολόγηση στην Κουζίνα
Alain Ducasse - το Μεγάλο βιβλίο της κουζίνας - Επιδόρπια
Boscolo Etoile s.r.l. - Η τέχνη του Μπουφέ - κρύα και ζεστά πιάτα.
Stephen Wendy - Pasta - Ζυμαρικά για κάθε γούστο.
Ελληνικοί Μεζέδες Greek Meze. (αγγλική έκδοση)
Επαγγελματική κουζίνα – Γενικές αρχές μαγειρικής. Σχεδιασμός, οργάνωση, εξοπλισμός, πρώτες ύλες, προγραμματισμός παραγωγής, παρασκευές
Βιβλίο Gourmeat "One Step Beyond" Λάζαρος Ράπτης - Τάσος Ανδρεάδης
50 Molecular Gastronomy Recipe Book
Block title
Curriculum NEW CLASSES - NEW REGISTRATIONS Get a Professional Diploma of...
“Gain access to the latest trends in international and greek...
This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites. By continuing to browse our site, you are consenting to the use of cookies. View More.