Cooking Books
Bachour Buffets by Antonio Bachour - Hardcover Edition - English & Spanish LanguageFIVE thematic buffets by Antonio Bachour: croissant and brioche, entremets and petit gâteaux, fruits and vegetables, choc and petit fours.
ADAPT by Richard Hawke Adapt book by Richard Hawke with more than 200 gluten, gluten-free, lactose-free and vegan recipes A book in which pastry science, amazing flavours and textures meet in uniquely developed and beautifully presented recipes in 4 options: Gluten, Gluten-Free, Lactose-Free & Vegan.
Le Cordon Bleu - Oλοκληρωμένες τεχνικές μαγειρικής
Le Cordon Bleu - Τεχνικές ζαχαροπλαστικής και επιδόρπια
Ζυμαρικά - Σύγχρονη παρουσίαση ιδιαίτερες γεύσεις Alain Ducasse
Giuliana Bonomo Το μεγάλο βιβλίο των ψαριών
Jim Tarantino Μαρινάδες -Αλείματα, Άλμες & Γλάσα
Franco Luise Food Cost - Kοστολόγηση στην Κουζίνα
Alain Ducasse - το Μεγάλο βιβλίο της κουζίνας - Επιδόρπια
Stephen Wendy - Pasta - Ζυμαρικά για κάθε γούστο.
Ελληνικοί Μεζέδες Greek Meze. (αγγλική έκδοση)
Επαγγελματική κουζίνα – Γενικές αρχές μαγειρικής. Σχεδιασμός, οργάνωση, εξοπλισμός, πρώτες ύλες, προγραμματισμός παραγωγής, παρασκευές
Tags
Block title
THE LIBRARY WITH YOUR COURSES ON CLOUD
Curriculum NEW CLASSES - NEW REGISTRATIONS Get a Professional Diploma of...
“Gain access to the latest trends in international and greek...
This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites. By continuing to browse our site, you are consenting to the use of cookies. View More.