Επαγγελματική κουζίνα - Γενικές αρχές μαγειρικής

Εκδόσεις Προπομπός Εκδόσεις Προπομπός

ISBN: 9789607860365

New product

Sale! Επαγγελματική κουζίνα - Γενικές αρχές μαγειρικής Expand

Εκδόσεις Προπομπός Εκδόσεις Προπομπός Εκδόσεις Προπομπός

Επαγγελματική κουζίνα – Γενικές αρχές μαγειρικής.

Σχεδιασμός, οργάνωση, εξοπλισμός, πρώτες ύλες, προγραμματισμός παραγωγής, παρασκευές

More details

25,00 €

tax incl.

Spend 165,00 € more and get Free Shipping!

Συγγραφέας: Κώστας Αρβανίτης Λευτέρης Κουτσιμανής

Το βιβλίο στο πρώτο μέρος αναλύει τις σύγχρονες εξελίξεις στο Σχεδιασμό, στην Οργάνωση, στον Εξοπλισμό, στον Προγραμματισμό, στη Διοίκηση, καθώς και τους Κανόνες Υγιεινής και Ασφάλειας που διέπουν το χώρο της «Επαγγελματικής Κουζίνας – Γενικές Αρχές Μαγειρικής».

Στο δεύτερο παρουσιάζονται τα τρόφιμα ανά κατηγόρια (Ζωικής και Φυτικής) προέλευσης και αναλύονται οι Τρόποι Παρασκευής τους, τόσο για τις Επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης, όσο και για μικρότερες επιχειρήσεις και Ιδιώτες.

Επιπλέον γίνεται αναφορά στη θρεπτική αξία των τροφίμων, στις πιθανές μολύνσεις και στους τρόπους προστασίας τους (παραλαβή – αποθήκευση – διατήρηση).

ISBN9789607860365
WriterΚώστας Αρβανίτης, Λευτέρης Κουτσιμανής
PublisherPropobos Publications
Release date2007
Pages344
Width cm17
Height cm17
Weight Kg0.510
Accept

This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites. By continuing to browse our site, you are consenting to the use of cookies. View More.