Alain Ducasse - το Μεγάλο βιβλίο της κουζίνας - Επιδόρπια

Εκδόσεις Τσιτσιλώνη Εκδόσεις Τσιτσιλώνη

ISBN-13: 9789608058385

New product

Alain Ducasse - το Μεγάλο βιβλίο της κουζίνας - Επιδόρπια Expand

Εκδόσεις Τσιτσιλώνη Εκδόσεις Τσιτσιλώνη Εκδόσεις Τσιτσιλώνη

Alain Ducasse  - το Μεγάλο βιβλίο της κουζίνας - Επιδόρπια

More details

160,00 €

tax incl.

Spend 150,00 € more and get Free Shipping!

Συγγραφείς: Alain Ducasse - Frederick Robert

Επιμέλεια ελληνικής έκδοσης: Μάρκος Αυλωνίτης

Για πρώτη φορά κυκλοφορεί στην Ελληνική γλώσσα το βιβλίο του πασίγνωστου Γάλλου Chef Alain Ducasse - Grand Livre de Cuisine - Desserts & Patisserie.

Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται 250 συνταγές, επιλεγμένες από τα μενού μεγάλων εστιατορίων, στα οποία έχουν εργαστεί ο Alain Ducasse και ο Frederick Robert.

Γαλλικό, αλλά γευστικά διεθνές, το βιβλίο αυτό παρουσιάζει την επιτυχημένη προσπάθεια του συγγραφέα να ενσωματώσει τα αμερικάνικα cheesecakes, τα γαλλικά κανόλια, την τζούπα εγγλέζε και τα τιραμισού, καθώς επίσης και τα βιεννέζικα επιδόρπια σε έναν πολύ γλυκό συνδυασμό.

Περιλαμβάνει κάποια παραδοσιακά πιάτα όπως Peach Melba (Πιτς Μελμπά), Μήλα του Έρωτα και Αυγά α λα Νεζ μέχρι παράτολμες παρασκευές όπως Ραβιόλια Εσπεριδοειδών, Πίτσα Σοκολάτας και Παγωτά Καρύδας ξυλάκι. Με πάνω από 650 έγχρωμες φωτογραφίες, ολοσέλιδες με κοντυνά πλάνα και ζωντανά χρώματα, το βιβλίο χωρίζεται σε κεφάλαια όπως, Επιδόρπια Πιάτου, Γλυκά και Σοκολάτες, Παγωτά, Πτι-Φουρ, Κλασσικά γλυκά και Διεθνή Επιδόρπια.

Εδώ, θα ανακαλύψετε τη φιλοσοφία του Alain Ducasse σχετικά με τη μαγειρική, η οποία υποστηρίζει ότι οι μαγειρικές τεχνικές πρέπει να τονίζουν και να προβάλουν την πραγματική φύση ενός προϊόντος, και όχι να την καλύπτουν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που θεωρείται σήμερα από τους μεγαλύτερους και πιο επιτυχημένους Chef παγκοσμίως.

Σε αυτόν τον πραγματικά υπέροχο τόμο θα βρείτε τα πάντα όπως, Μους και Φοντάν, Βουτήματα, Κρέμες, Κέικ Σορμπέ και Γρανίτες, Καραμέλες και Γλειφιτζούρια, Τάρτες Φρούτων, Προφιτερόλ, Γλυκά Σουφλέ και Κρέπες και σε κάποιες πολύπλοκες δημιουργίες. Θα βρείτε επίσης σκιτσογραφημένα τα γλυκά έτσι ώστε να δίνονται οι διατομές και οι στρώσεις, για να γίνεται πλήρως κατανοητός, ο τρόπος μονταρίσματος του επιδορπίου.

ISBNISBN-13: 9789608058385
WriterAlain Ducasse - Frederick Robert
PublisherTsitsilonis Antonis
Release date2004
Pages568
CoverHard Cover
Width cm24
Height cm32
Accept

This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites. By continuing to browse our site, you are consenting to the use of cookies. View More.