ISBN: 960-8058-34-1
New product
This product is no longer in stock
Availability date:
Συγγραφείς: Laurent Duchene & Bridget Jones
Επιμέλεια ελληνικής έκδοσης: Ζυλ Σίμος Δεληγιάννης
Σελίδες: 272
Σχήμα: 21 x 28,5 εκ.
Από την πλέον διάσημη παγκοσμίως Σχολή Μαγειρικής LE CORDON BLEU, με πάνω από 1.500 έγχρωμες φωτογραφίες που απεικονίζουν βήμα-βήμα, την κάθε τεχνική και συνταγή, από την πιο απλή ως την πιο σύνθετη, οδηγεί τον αναγνώστη στο να δημιουργήσει γευστικά και εντυπωσιακά επιδόρπια για κάθε περίσταση.
Ένας πλήρης οδηγός για τον κάθε μάγειρα και ζαχαροπλάστη με πάνω από 150 γευστικότατες συνταγές για επιδόρπια, από παγωτά μέχρι τούρτες και από επιδόρπια με φρούτα μέχρι πτι φουρ.
Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει τους Chef της Le Cordon Bleu σε «δράση», ώστε να γίνεται πλήρως κατανοητή η εκτέλεση του κάθε επιδορπίου. Με συμβουλές από ειδικούς, ώστε να επιτυγχάνονται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και εντυπωσιακά φινιρίσματα για διακόσμηση με εκπληκτικές ιδέες παρουσίασης. Χαρακτηριστικές συνταγές όπου παρουσιάζονται σε όλο τους το μεγαλείο οι τεχνικές διακόσμησης και οι εξαιρετικές μαγειρικές ικανότητες των Chef της Le Cordon Bleu.
ISBN | 960-8058-34-1 |
Writer | Laurent Duchene & Bridget Jones |
Publisher | Tsitsilonis Antonis |
Release date | 2005 |
Pages | 272 |
Cover | Hard Cover |
Width cm | 21 |
Height cm | 29.5 |
Weight Kg | 1.100 |
This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites. By continuing to browse our site, you are consenting to the use of cookies. View More.