Βιβλία Μαγειρικής
Προσοχή* Το βιβλίο είναι δίγλωσσο και διατίθεται μόνο στην Αγγλική & Ισπανική Γλώσσα. Bachour Buffets by Antonio Bachour - Hardcover Edition - English & Spanish LanguageFIVE thematic buffets by Antonio Bachour: croissant and brioche, entremets and petit gâteaux, fruits and vegetables, choc and petit fours.
Προσοχή* Το βιβλίο διατίθεται μόνο στην Αγγλική γλώσσα. ADAPT by Richard Hawke Adapt book by Richard Hawke with more than 200 gluten, gluten-free, lactose-free and vegan recipes A book in which pastry science, amazing flavours and textures meet in uniquely developed and beautifully presented recipes in 4 options: Gluten, Gluten-Free, Lactose-Free & Vegan.
Le Cordon Bleu - Oλοκληρωμένες τεχνικές μαγειρικής
Le Cordon Bleu - Τεχνικές ζαχαροπλαστικής και επιδόρπια
Ζυμαρικά - Σύγχρονη παρουσίαση ιδιαίτερες γεύσεις Alain Ducasse
Giuliana Bonomo Το μεγάλο βιβλίο των ψαριών
Jim Tarantino Μαρινάδες -Αλείματα, Άλμες & Γλάσα
Franco Luise Food Cost - Kοστολόγηση στην Κουζίνα
Alain Ducasse - το Μεγάλο βιβλίο της κουζίνας - Επιδόρπια
Stephen Wendy - Pasta - Ζυμαρικά για κάθε γούστο.
Ελληνικοί Μεζέδες Greek Meze. (αγγλική έκδοση)
Επαγγελματική κουζίνα – Γενικές αρχές μαγειρικής. Σχεδιασμός, οργάνωση, εξοπλισμός, πρώτες ύλες, προγραμματισμός παραγωγής, παρασκευές
Ετικέτες
Block title
Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟ CLOUD
✅ΤΑΧΥΡΥΡΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 50 ΩΡΩΝ✅100% ΗΑNDS ON ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠAIΔΕΥΣΗ
Τo Πρόγραμμα Ταχύρρυθμων Σπουδών και Σεμιναρίων ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ - ΝΕΕΣ...
“Απόκτησε πρόσβαση στις τελευταίες τάσεις στην διεθνή και...
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά την επίσκεψη σας.Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση τους. Δείτε περισσότερα.