Υλικό μοριακής γαστρονομίας Xanthan Gum 57 gr

Molecule-R Molecule-R

101251

New product

Υλικό μοριακής γαστρονομίας Xanthan Gum 57 gr Expand

Molecule-R Molecule-R Molecule-R

Υλικό μοριακής γαστρονομίας Xanthan Gum 57 gr

More details

💥 Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε κουπόνι έκπτωσης αξίας 10€ για να παρακολουθήσετε ένα από τα 🖥️ online σεμινάρια μας.
🎁 Το κουπόνι έκπτωσης θα σας παραδοθεί μαζί με το προϊόν.

👉 Δείτε εδώ https://online.cooking-workshop.com

9,95 €

Με ΦΠΑ

* Το προϊόν έχει εξαντληθεί *

Xanthan Gum : Αποτελεί φυσικό παράγοντα συμπύκνωσης που προέρχεται από τη γλυκόζη μέσω της ζύμωσης και χρησιμοποιείται για τη σταθεροποίηση γαλακτωμάτων και την συμπύκνωση σε σάλτσες και ποτά.

Το κατάλαβα!

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά την επίσκεψη σας.Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση τους. Δείτε περισσότερα.