ISBN: 9789608058408
New product
This product is no longer in stock
Availability date:
Συντάκτης: Stephen Wendy
Επιμέλεια ελληνικής έκδοσης: Γιάννης Μπαξεβάνης
THE ESSENTIAL PASTA COOKBOOK
Μία νέα έκδοση από τις Επαγγελματικές Εκδόσεις Μαγειρικής Α. Τσιτσιλώνη με θέμα τα «Ζυμαρικά» κυκλοφόρησε στα Ελληνικά.
Ένα ολοκληρωμένο βιβλίο με πάνω από 500 έγχρωμες φωτογραφίες και συνταγές για τα Ζυμαρικά και τα μυστικά τους.
Περιλαμβάνει κεφάλαια όπως:
Επίσης, θα βρείτε ένα ειδικό κεφάλαιο με ενότητες για Αντιπάστι,
Αλλαντικά σε φέτες & Λουκάνικα, Ελιές, Τυρί.
Τα ζυμαρικά, σήμα κατατεθέν της μεσογειακής διατροφής, σερβίρονται παντού, από την ταβέρνα μέχρι τα καλύτερα εστιατόρια.
Άλλωστε, με τα Ζυμαρικά ουσιαστικά κανείς δε μπορεί να κάνει λάθος.
Ένα γαστρονομικό μυστικό, το οποίο οι Ιταλοί γνωρίζουν εδώ και εκατονταετίες.
Τι πιο απλό αλλά και πιο θεσπέσιο από το βούτυρο και την παρμεζάνα να λιώνουν πάνω σε μια πιατέλα φρεσκοβρασμένες ταλιατέλες.
ISBN | 9789608058408 |
Συγγραφέας | Stephen Wendy |
Εκδότης | Αντώνης Τσιτσιλώνης |
Χρονολογία Έκδοσης | 2009 |
Σελίδες | 304 |
Εξώφυλλο | Σκληρό εξώφυλλο |
Πλάτος cm | 23 |
Υψος cm | 30 |
Βάρος Kg | 1550 |
THEORY: Ingredient understanding
RECIPES:
1. BASICS: Gluten-free flour mixture, Vegan whites, Swiss meringue, Gelatin mass, Tartaric acid solution, Almond marzipan, Pralines, Gianduja, Candied citrus zest.
2. SPONGE: Soft almond sponge, Almond "pain de gènes" sponge, Pain d'Eugene praline sponge, Joconde sponge, Choux pastry sponge, Chocolate choux pastry sponge, Brownie, Chocolate sponge, Banana cake, Almond cream, Macarons.
3. SHORTBREAD: Almond shortbread, Cocoa almond shortbread, Brittany shortbread, Brittany shortbread cocoa, Crumble, Choux crunch.
4. CHOUX PASTRY
5. CRUNCH: Chocolate reconstituted shortbread, Praline crunch.
6. FRUIT COULIS
7. CREAMS: Water based chocolate cream, Fruit cream, Praline cream, Nut based cream, Soft caramel.
8. GANACHE AERIENNE: Chocolate ganache aerienne with cream, Chocolate ganache aerienne.
9.MOUSSE: Chocolate mousse, egg white based, Chocolate mousse, Fruit mousse, Praline mousse, Nut mousse, Dairy mousse, Tahini mousse.
10. GLAZE/ENROBING: Neutral glaze, Cocoa glaze, Fruit glaze, Couverture enrobing, Chocolate spray mixture.
INSTRUCTION MANUAL: Concept inspiration
INSPIRATION: Recipes to inspire
INFORMATION: Chocolate, Fruits, Flavour pairing, Equipment: material, Partnerships and Bibliography.
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά την επίσκεψη σας.Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση τους. Δείτε περισσότερα.