Εστιατορική Τέχνη - Βασικές Αρχές

Εκδόσεις Τσιτσιλώνη Εκδόσεις Τσιτσιλώνη

ISBN: 960805835Χ

New product

Εστιατορική Τέχνη - Βασικές Αρχές Expand

Εκδόσεις Τσιτσιλώνη Εκδόσεις Τσιτσιλώνη Εκδόσεις Τσιτσιλώνη

Εστιατορική Τέχνη - Βασικές Αρχές

More details

75,00 €

Με ΦΠΑ

Με αγορές 150,00 € αποκτήστε δωρεάν αποστολή!

Συγγραφείς: Siegel – Lenger – Stickler – Gutmayer

Επιμέλεια ελληνικής έκδοσης: Μάρκος Αυλωνίτης

ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Η έκδοση αυτή κατέχει το ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ της Γερμανικής Γαστρονομικής Ακαδημίας και είναι ένα από τα ελάχιστα βιβλία στην Ευρώπη που αναπτύσσει και αναλύει σε τόσο μεγάλη έκταση τη σωστή λειτουργία μιας γαστρονομικής επιχείρησης.

Ένας τόμος 300 σελίδων, έγχρωμος, με φωτογραφίες βήμα-βήμα, ο οποίος αποτελεί ένα πραγματικό εργαλείο για κάθε ιδιοκτήτη εστιατορίου – ξενοδοχείου – catering και κάθε επαγγελματία που απασχολείται στον Τουριστικό τομέα.

Πιο αναλυτικά περιλαμβάνει:

  • Διατροφικές συνήθειες πελατών αναλόγως από ποια χώρα προέρχονται (διεθνής πελατεία)
  • Στρώσιμο τραπεζιού - Δημιουργία πρωινού Μπουφέ, Μπουφέ δεξιώσεων και Coffee breaks
  • Περιγραφή και ανάλυση των τρόπων σερβιρίσματος φαγητών, ποτών, καφέ και πούρων
  • Λογιστικά προγράμματα, τιμολόγια και χρήση τους από το προσωπικό
  • Βασικά προσόντα ενός καλού Σερβιτόρου και περιγραφή συστημάτων Οργάνωσης των Σερβιτόρων
  • Εξοπλισμό εστιατορίου/ξενοδοχείου
  • Εξυπηρέτηση πελατών
  • Διαμόρφωση Μενού & Δημιουργία Καταλόγων.

Στόχος της έκδοσης αυτής είναι η ανάδειξη και η βελτίωση ενός πολύ μεγάλου τουριστικού κλάδου στην Ελλάδα, εκείνου της Εστιατορικής Τέχνης & του Service.

ISBN960805835Χ
ΣυγγραφέαςSiegel – Lenger – Stickler – Gutmayer
ΕκδότηςΑντώνης Τσιτσιλώνης
Χρονολογία Έκδοσης2009
Σελίδες303
ΕξώφυλλοΣκληρό εξώφυλλο
Πλάτος cm21
Υψος cm29
Βάρος Kg1,650
Το κατάλαβα!

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά την επίσκεψη σας.Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση τους. Δείτε περισσότερα.