This product is no longer in stock
Availability date:
Συγγραφέας: Auguste Escoffier
Επιμέλεια ελληνικής έκδοσης: Παναγιώτης Αλεξόπουλος
Το βιβλίο των Μενού γράφτηκε 10 χρόνια μετά τη συγγραφή του μνημειώδους έργου «ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ» από τον A.Escoffier, ο οποίος το θεώρησε απαραίτητο συμπλήρωμα του έργου του.
Εκδόθηκε με σκοπό να παρουσιάσει τα μυστικά ενός Μενού από τον πιο απλό χώρο και περίσταση μέχρι τα Μενού των Επίσημων Γευμάτων σε φαγητά και γλυκά.
Περιλαμβάνε:
ενώ μπορεί να χαρακτηριστεί και βιβλίο ιστορικής σημασίας για το χώρο της Γαστρονομίας, διότι περιγράφει γεύματα τα οποία έχουν παρατεθεί σε Βασιλιάδες και Πρωθυπουργούς, σε σημαντικές στιγμές της Ιστορίας.
Συγγραφέας | Auguste Escoffier |
Εκδότης | Αντώνης Τσιτσιλώνης |
Χρονολογία Έκδοσης | 2004 |
Σελίδες | 326 |
Εξώφυλλο | Σκληρό εξώφυλλο |
Πλάτος cm | 21 |
Υψος cm | 29 |
Βάρος Kg | 0.6430 |
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά την επίσκεψη σας.Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση τους. Δείτε περισσότερα.