Βιβλία Μαγειρικής
Le Cordon Bleu - Oλοκληρωμένες τεχνικές μαγειρικής
Le Cordon Bleu - Τεχνικές ζαχαροπλαστικής και επιδόρπια
Ζυμαρικά - Σύγχρονη παρουσίαση ιδιαίτερες γεύσεις Alain Ducasse
Giuliana Bonomo Το μεγάλο βιβλίο των ψαριών
Jim Tarantino Μαρινάδες -Αλείματα, Άλμες & Γλάσα
Franco Luise Food Cost - Kοστολόγηση στην Κουζίνα
Alain Ducasse - το Μεγάλο βιβλίο της κουζίνας - Επιδόρπια
Boscolo Etoile s.r.l. - Η τέχνη του Μπουφέ - κρύα και ζεστά πιάτα.
Stephen Wendy - Pasta - Ζυμαρικά για κάθε γούστο.
Ελληνικοί Μεζέδες Greek Meze. (αγγλική έκδοση)
Επαγγελματική κουζίνα – Γενικές αρχές μαγειρικής. Σχεδιασμός, οργάνωση, εξοπλισμός, πρώτες ύλες, προγραμματισμός παραγωγής, παρασκευές
Βιβλίο Gourmeat "One Step Beyond" Λάζαρος Ράπτης - Τάσος Ανδρεάδης
Βιβλίο Molecular 50 Course Meal (Αγγλική έκδοση)
Block title
Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟ CLOUD
✅ΤΑΧΥΡΥΡΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 50 ΩΡΩΝ✅100% ΗΑNDS ON ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠAIΔΕΥΣΗ
Τo Πρόγραμμα Ταχύρρυθμων Σπουδών και Σεμιναρίων ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ - ΝΕΕΣ...
“Απόκτησε πρόσβαση στις τελευταίες τάσεις στην διεθνή και...
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά την επίσκεψη σας.Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση τους. Δείτε περισσότερα.