Alain Ducasse - το Μεγάλο βιβλίο της κουζίνας - Επιδόρπια

Εκδόσεις Τσιτσιλώνη Εκδόσεις Τσιτσιλώνη

ISBN-13: 9789608058385

New product

Alain Ducasse - το Μεγάλο βιβλίο της κουζίνας - Επιδόρπια Expand

Εκδόσεις Τσιτσιλώνη Εκδόσεις Τσιτσιλώνη Εκδόσεις Τσιτσιλώνη

Alain Ducasse  - το Μεγάλο βιβλίο της κουζίνας - Επιδόρπια

More details

160,00 €

Με ΦΠΑ

Με αγορές 150,00 € αποκτήστε δωρεάν αποστολή!

Συγγραφείς: Alain Ducasse - Frederick Robert

Επιμέλεια ελληνικής έκδοσης: Μάρκος Αυλωνίτης

Για πρώτη φορά κυκλοφορεί στην Ελληνική γλώσσα το βιβλίο του πασίγνωστου Γάλλου Chef Alain Ducasse - Grand Livre de Cuisine - Desserts & Patisserie.

Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται 250 συνταγές, επιλεγμένες από τα μενού μεγάλων εστιατορίων, στα οποία έχουν εργαστεί ο Alain Ducasse και ο Frederick Robert.

Γαλλικό, αλλά γευστικά διεθνές, το βιβλίο αυτό παρουσιάζει την επιτυχημένη προσπάθεια του συγγραφέα να ενσωματώσει τα αμερικάνικα cheesecakes, τα γαλλικά κανόλια, την τζούπα εγγλέζε και τα τιραμισού, καθώς επίσης και τα βιεννέζικα επιδόρπια σε έναν πολύ γλυκό συνδυασμό.

Περιλαμβάνει κάποια παραδοσιακά πιάτα όπως Peach Melba (Πιτς Μελμπά), Μήλα του Έρωτα και Αυγά α λα Νεζ μέχρι παράτολμες παρασκευές όπως Ραβιόλια Εσπεριδοειδών, Πίτσα Σοκολάτας και Παγωτά Καρύδας ξυλάκι. Με πάνω από 650 έγχρωμες φωτογραφίες, ολοσέλιδες με κοντυνά πλάνα και ζωντανά χρώματα, το βιβλίο χωρίζεται σε κεφάλαια όπως, Επιδόρπια Πιάτου, Γλυκά και Σοκολάτες, Παγωτά, Πτι-Φουρ, Κλασσικά γλυκά και Διεθνή Επιδόρπια.

Εδώ, θα ανακαλύψετε τη φιλοσοφία του Alain Ducasse σχετικά με τη μαγειρική, η οποία υποστηρίζει ότι οι μαγειρικές τεχνικές πρέπει να τονίζουν και να προβάλουν την πραγματική φύση ενός προϊόντος, και όχι να την καλύπτουν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που θεωρείται σήμερα από τους μεγαλύτερους και πιο επιτυχημένους Chef παγκοσμίως.

Σε αυτόν τον πραγματικά υπέροχο τόμο θα βρείτε τα πάντα όπως, Μους και Φοντάν, Βουτήματα, Κρέμες, Κέικ Σορμπέ και Γρανίτες, Καραμέλες και Γλειφιτζούρια, Τάρτες Φρούτων, Προφιτερόλ, Γλυκά Σουφλέ και Κρέπες και σε κάποιες πολύπλοκες δημιουργίες. Θα βρείτε επίσης σκιτσογραφημένα τα γλυκά έτσι ώστε να δίνονται οι διατομές και οι στρώσεις, για να γίνεται πλήρως κατανοητός, ο τρόπος μονταρίσματος του επιδορπίου.

ISBNISBN-13: 9789608058385
ΣυγγραφέαςAlain Ducasse - Frederick Robert
ΕκδότηςΑντώνης Τσιτσιλώνης
Χρονολογία Έκδοσης2004
Σελίδες568
ΕξώφυλλοΣκληρό εξώφυλλο
Πλάτος cm24
Υψος cm32
Το κατάλαβα!

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά την επίσκεψη σας.Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση τους. Δείτε περισσότερα.