This product is no longer in stock
Availability date:
Συγγραφέας: Auguste Escoffier
Επιμέλεια ελληνικής έκδοσης: Παναγιώτης Αλεξόπουλος
Το βιβλίο των Μενού γράφτηκε 10 χρόνια μετά τη συγγραφή του μνημειώδους έργου «ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ» από τον A.Escoffier, ο οποίος το θεώρησε απαραίτητο συμπλήρωμα του έργου του.
Εκδόθηκε με σκοπό να παρουσιάσει τα μυστικά ενός Μενού από τον πιο απλό χώρο και περίσταση μέχρι τα Μενού των Επίσημων Γευμάτων σε φαγητά και γλυκά.
Περιλαμβάνε:
ενώ μπορεί να χαρακτηριστεί και βιβλίο ιστορικής σημασίας για το χώρο της Γαστρονομίας, διότι περιγράφει γεύματα τα οποία έχουν παρατεθεί σε Βασιλιάδες και Πρωθυπουργούς, σε σημαντικές στιγμές της Ιστορίας.
Writer | Auguste Escoffier |
Publisher | Tsitsilonis Antonis |
Release date | 2004 |
Pages | 326 |
Cover | Hard Cover |
Width cm | 21 |
Height cm | 29 |
Weight Kg | 0.6430 |
This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites. By continuing to browse our site, you are consenting to the use of cookies. View More.