This product is no longer in stock
Availability date:
Συγγραφείς: Siegel – Lenger – Stickler – Gutmayer
Επιμέλεια ελληνικής έκδοσης: Μάρκος Αυλωνίτης
ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
Η έκδοση αυτή κατέχει το ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ της Γερμανικής Γαστρονομικής Ακαδημίας και είναι ένα από τα ελάχιστα βιβλία στην Ευρώπη που αναπτύσσει και αναλύει σε τόσο μεγάλη έκταση τη σωστή λειτουργία μιας γαστρονομικής επιχείρησης.
Ένας τόμος 300 σελίδων, έγχρωμος, με φωτογραφίες βήμα-βήμα, ο οποίος αποτελεί ένα πραγματικό εργαλείο για κάθε ιδιοκτήτη εστιατορίου – ξενοδοχείου – catering και κάθε επαγγελματία που απασχολείται στον Τουριστικό τομέα.
Πιο αναλυτικά περιλαμβάνει:
Στόχος της έκδοσης αυτής είναι η ανάδειξη και η βελτίωση ενός πολύ μεγάλου τουριστικού κλάδου στην Ελλάδα, εκείνου της Εστιατορικής Τέχνης & του Service.
ISBN | 960805835Χ |
Writer | Siegel – Lenger – Stickler – Gutmayer |
Publisher | Tsitsilonis Antonis |
Release date | 2009 |
Pages | 303 |
Cover | Hard Cover |
Width cm | 21 |
Height cm | 29 |
Weight Kg | 1,650 |
This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites. By continuing to browse our site, you are consenting to the use of cookies. View More.