Σχεδιασμός, οργάνωση, εξοπλισμός, πρώτες ύλες, προγραμματισμός παραγωγής, παρασκευές
This product is no longer in stock
Availability date:
Συγγραφέας: Κώστας Αρβανίτης Λευτέρης Κουτσιμανής
Το βιβλίο στο πρώτο μέρος αναλύει τις σύγχρονες εξελίξεις στο Σχεδιασμό, στην Οργάνωση, στον Εξοπλισμό, στον Προγραμματισμό, στη Διοίκηση, καθώς και τους Κανόνες Υγιεινής και Ασφάλειας που διέπουν το χώρο της «Επαγγελματικής Κουζίνας – Γενικές Αρχές Μαγειρικής».
Στο δεύτερο παρουσιάζονται τα τρόφιμα ανά κατηγόρια (Ζωικής και Φυτικής) προέλευσης και αναλύονται οι Τρόποι Παρασκευής τους, τόσο για τις Επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης, όσο και για μικρότερες επιχειρήσεις και Ιδιώτες.
Επιπλέον γίνεται αναφορά στη θρεπτική αξία των τροφίμων, στις πιθανές μολύνσεις και στους τρόπους προστασίας τους (παραλαβή – αποθήκευση – διατήρηση).
ISBN | 9789607860365 |
Writer | Κώστας Αρβανίτης, Λευτέρης Κουτσιμανής |
Publisher | Propobos Publications |
Release date | 2007 |
Pages | 344 |
Width cm | 17 |
Height cm | 17 |
Weight Kg | 0.510 |
This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites. By continuing to browse our site, you are consenting to the use of cookies. View More.